Хип-хопот мотивација за успех

Секој успешен заслужува поддршка. Секој млад човек има уште поголема потреба од тоа. Диверзити Медиа ја лансира платформата на социјалните мрежи за промоција на млади уметници од Македонија.

Во првата видео сторија ви ја претставуваме Елена Стојкоска, млада хип- хоп танчарка.

М-арт, Платформа за промоција на млади уметници е проект финансиран од Министерството за култура.