diversity

517 POSTS 0 COMMENTS

Nga një sukses rajonal drejt ëndrrës amerikane

video
Të rinjtë e Maqedonisë janë në hap me trendet që i ndjekin moshatarët e tyre nga vendet perëndimore. Sidomos aktiv janë krijuesit...

Од регионален успех до американски сон

video
Македонските млади не заостануваат во трендовите што ги следат нивните врсници од западните земји. Особено се активни креаторите на различни видео форми...

Balerinë bëhesh me ndjenjat, mendjen dhe zemrën

video
Nëntëvjeçarja Eda Kaliqi ka marrë pjesë në më shumë gara lokale dhe shtetërore, si dhe në disa ndërkombëtare. Në konkurrencë me moshataret...

Балерина се станува со чувства, ум и срце

video
Деветгодишната балерина Еда Калиќи има учествувано на повеќе натпревари на локално и државно како и на меѓународни ниво. Во конкуренција со...

Kur kitara është edhe ëndërr edhe realitet

video
Në episodin e tretë të serialit „М-art – Platforma për promovimin e artistëve të rinj” Diversity Media jua prezanton Andrej Niçevskin, një...

Кога гитарата е и сон и јаве

video
Во третата епизода од серијалот „М-арт- Платформа за промиција на млади уметници“ Диверзити Медиа ви го претставува Андреј Нически, успешен гитарист од...

Талент за Oскар

video
Иако млад, Ханис Багашов повеќе години е познат на филмската публика во Македонија. Режисер е и сценарист на кратките наградувани...

Talent për Oskar

video
Edhe pse i ri Hanis Bagashov tashmë është i njohur për publikun e filmit në Maqedoni. Regjisor dhe skenarist i filmave me...

Hip-Hopi motivacion për sukses

video
Hip-Hopi motivacion për sukses Çdo person i suksesshëm meriton mbështetje. Çdo i ri ka edhe më shumë nevojë për këtë. Diversity...

Хип-хопот мотивација за успех

video
Секој успешен заслужува поддршка. Секој млад човек има уште поголема потреба од тоа. Диверзити Медиа ја лансира платформата на социјалните мрежи за...
Skopje
broken clouds
12.8 ° C
12.8 °
12.8 °
88 %
1kmh
75 %
Wed
26 °
Thu
24 °
Fri
28 °
Sat
24 °
Sun
22 °