dusko arsovski

46 POSTS 0 COMMENTS

Adrian Aziri: Arti dhe kultura duhet të kenë ndikim më të...

Shkruajnë: Ivana Nasteska dhe Albërie Xhemaili “Asnjëherë nuk i kam takuar asnjë klani, as ndonjë strukture politike. Jo se aktorët nuk duhet të jenë aktiv...

Адриан Азири: Уметноста и културата треба да имаат поголемо влијание врз...

Пишуваат: Ивана Настеска и Алберие Џемаили „Никогаш не сум припаѓал на ниту еден клан, на ниту една политичка структура. Не...

Jovana Georgieva, mbajtëse medaljeje në karate: Sfida më e madhe është...

Shkruajnë: Teodora Noveska dhe Shefkije Alasani „Kur kisha pesë vjet, babai më çoi në karate, mbeta atje që atëherë. Nuk kisha fëmijëri tipike, vazhdimisht isha...

Јована Георгиева,европски медалист во карате:Најголем предзвик е стравот да се претвори...

Пишуваат: Теодора Новеска и Шефкије Аласани „Кога имав пет години татко ми ме однесе на карате, оттогаш таму останав. Немав типично детство, постојано бев на...

Irena Cvetkoviq: Pas Dhomës publike duhet të tregojmë një rast të...

Shkruajnë: Dajana Llazarevska dhe Rita Behadini Të jetuarit në një shoqëri ku diskriminimi dhe stereotipat janë përditshmëri, aktivizmi i shoqatave joqeveritare bëhet udhëheqës i luftës...

Ирена Цветковиќ: По Јавна соба мора да покажаме успешен случај на...

Пишуваат: Дајана Лазаревска и Рита Бехадини Живеејќи во општество во кое дискриминацијата и стереотипите се секојдневие, активизамот на невладините организации станува предводник на борбата до...

Silva Doçi, studentja shqiptare në Kinë: E dua Wuhan-in qoftë edhe...

Shkruajnë: Ardit Ramadani dhe Rrita Syla Edhe pse cilësohet si epiqendra e virusit “Korona”, dashurinë e shqiptares Silva Doçi ndaj qytetit të Kinës, Wuhan, nuk...

Силва Дочи, студентка во Кина: Го сакам Вухан дури и со...

Пишуваат: Ардит Рамадани и Рита Сила Иако се смета за епицентар на коронавирусот, љубовта на Албанката Силва Дочи кон кинескиот град Вухан, не може да...

Miroslav Draganov: Si të vazhdoni me buzëqeshje

Shkruajnë: Ljubica Ivanova dhe Arta Qerimi Ndan përvoja personale për të inkurajuar njerëzit tjerë dhe për të përcjellë se është më mirë të ndërmerret diçka...

Мирослав Драганов: Како да продолжите со насмевка

Пишуваат: Љубица Иванова и Арта Ќерими Споделува лични искуства за да ги охрабри другите луѓе и да им пренесе дека е подобро нешто да се...
Skopje
broken clouds
12.8 ° C
12.8 °
12.8 °
88 %
1kmh
75 %
Wed
26 °
Thu
24 °
Fri
28 °
Sat
24 °
Sun
22 °