Партнери

Во проектот „Добро информирани граѓани како основа на демократијата“ ДМП соработува со неколку национални и локални радио станици, кои ги емитуваат радио прилозите и анализите.  


Партнерски радија во проектот се:

 

1. Радио Скопје, Македонско радио – програма на албански јазик

2. Радио Браво - Куманово

3. Супер радио - Охрид

4. Хит радио - Струмица

5. Радио Комета - Гостивар

6. Радио Медисон - Кичево

7. Радио Голди - Велес

8. Angels FM Радио

9. Радио ФМ - Кочани

10. Радио Делфин - Битола

11. Радио Холидеј - Прилеп

12. Радио Галакси - Кавадарци

13. Радио Плус Форте - Тетово

14. Програма Глас од Македонија - Сиднеј, Австралија

15. Радио МОФ

16. Про ФМ - Гостивар

17. Радио Штип

18. Радио Свети Николе

19. Радио Вати - Скопје

AddThis Social Bookmark Button