Debate_mk - Komunë partiake ose komunë e qytetarëve?

  

Si qeveriset në komunat e vendit? Si kuptohet qeverisja lokale? Si bëhesh pjesë e administratës publike? Për këto dhe në shumë pyetje të tjera lidhur me qeverisjen në nivel lokal në Republikën e Maqedonisë, Diversiti Media do të mundohet t’ju japë përgjigje në debatin e katërt me radhë.

Debati u mbajt në 13 qershor të vitit 2013 në sallën e këshillit të komunës së Çairit në Shkup. Në këtë temë të nxehtë ishin të ftuar të debatojnë politikologun Jove Kekenovski, kryetari i komunës së Çairit, Izet Mexhiti dhe antarë të Këshillit të kësaj vetëqeverisje locale dhe kryetari i partisë Liberale Ivon Velichkovski.

  

AddThis Social Bookmark Button