Me piano nga Sveti Nikole në Paris

Është vetëm 13 vjeç por ka fituar një numër të madh të çmimeve ndërkombëtare dhe në vend. Ky është Goce Zllatev, një pianist i ri dhe i suksesshëm i cili mund të krenohet me pjesëmarrjen e tij në garën botërore mes më të mirëve në Paris.

Thotë se jep shumë mund, ndonjëherë ushtron edhe tetë orë në ditë. Tashmë pesë vite shoqëruesi i tij më besnik është pianoja. Në videon më të re ai flet për të gjitha sfidat me të cilat përballet një artist i ri.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për histori të tjera të serialit tonë:

Nga një sukses rajonal drejt ëndrrës amerikane

Balerinë bëhesh me ndjenjat, mendjen dhe zemrën

Kur kitara është edhe ëndërr edhe realitet

Talent për Oskar

Hip-Hopi motivacion për sukses

M-art, Platforma për promovimin e artistëve të rinj është projekt i financar nga Ministria e kulturës.