Talent për Oskar

Edhe pse i ri Hanis Bagashov tashmë është i njohur për publikun e filmit në Maqedoni. Regjisor dhe skenarist i filmave me metrazh të shkurtër  e për të cilët ka marrë edhe çmime, „Mishko“ dhe  „Fytyra“ . Ka luajtur në filmin „Kur dita nuk kishte emër“ të Teona Strugar Mitevska. Si fotograf, Bagashov kishte ekspozitë në vitin 2017 dhe ka marrë pjesë në 20 ekspozita kolektive ndërkombëtare.

Ai është krenari kombëtare dhe meriton të gjithë mbështetjen për projektet e tij të ardhshme M-art, Platforma për promovimin e artistëve të rinj është projekt i financuar nga Ministria e kulturës e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar:

Hip-Hopi motivacion për sukses

M-art, Platforma për promovimin e artistëve të rinj është projekt i financuar nga Ministria e kulturës.