Violinistja me bagazh ndërkombëtar

Lida Aliu, është një violiniste e re nga Maqedonia. Mund të krenohet me shumë çmime ndërkombëtare. Karrierës së suksesshme i shtohet edhe titulli si studentja më e mirë e Fakultetit të muzikës në Shkup.

Në këtë episod të #MartMK ajo flet për sfidat me të cilat përballen artistët e rinj në vend. “Ia vlen mundi” thotë e Aliu.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për histori të tjera të serialit tonë:

Artist në botën e video lojërave

Me piano nga Sveti Nikole në Paris

Nga një sukses rajonal drejt ëndrrës amerikane

Balerinë bëhesh me ndjenjat, mendjen dhe zemrën

Kur kitara është edhe ëndërr edhe realitet

Talent për Oskar

Hip-Hopi motivacion për sukses

M-art, Platforma për promovimin e artistëve të rinj është projekt i financar nga Ministria e kulturës.