Кога гитарата е и сон и јаве

Во третата епизода од серијалот „М-арт- Платформа за промиција на млади уметници“ Диверзити Медиа ви го претставува Андреј Нически, успешен гитарист од Струга. Неговата најголема желба е да сними албум со квалитетна и, како што вели, поразлична музика од она што сега се нуди на пазарот во Македонија. Овој инструмент е негова животна определба со кој посакува да го освои светот.

Можеби ќе ве интересираат и другите видеа од овој серијал:

Хип-хопот мотивација за успех

Талент за оскар

М-арт, Платформа за промоција на млади уметници е проект финансиран од Министерството за култура.