Rrugë e përpjetë për aktorët e rinj

Teatrin ka filluar si lojë, e pastaj e ka zgjedhur si profesion. Kështu me një fjali mund të përshkruhet karriera e deritanishme e aktorit të ri nga Shtipi, Marjan Naumov. Si i diplomuar në Fakultetin e arteve dramatike mund të mburret me përvojën në serialin televiziv “Prespav”, por edhe në disa shfaqje teatrore dhe projekte televizive. 

Në këtë episod të “M-art” do ju tregojmë edhe për të gjitha sfidat me të cilat përballen aktorët e rinj në Maqedoni.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për histori të tjera të serialit tonë:

Artist në botën e video lojërave

Me piano nga Sveti Nikole në Paris

Nga një sukses rajonal drejt ëndrrës amerikane

Balerinë bëhesh me ndjenjat, mendjen dhe zemrën

Kur kitara është edhe ëndërr edhe realitet

Talent për Oskar

Hip-Hopi motivacion për sukses

M-art, Platforma për promovimin e artistëve të rinj është projekt i financar nga Ministria e kulturës.