Artist në botën e video lojërave

Krijon personazhe, i vendos ato në një hapësirë për një kënaqësi superiore të adhuruesve të video lojërave. Edhepse i ri, 21 vjeçari Tino Andov, ka përvojë të mjaftueshme si ilustrues për të depërtuar në industrinë botërore të prodhimit të video lojërave. Ai thotë se ky profesion ia hap dyert drejt botës së pafundme virtuale dhe që tani i jep drejtim në jetë. Në këtë episod të “M-art” jua përcjellim këtë histori interesante artistike nga Shkupi.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për histori të tjera të serialit tonë:

Me piano nga Sveti Nikole në Paris

Nga një sukses rajonal drejt ëndrrës amerikane

Balerinë bëhesh me ndjenjat, mendjen dhe zemrën

Kur kitara është edhe ëndërr edhe realitet

Talent për Oskar

Hip-Hopi motivacion për sukses

M-art, Platforma për promovimin e artistëve të rinj është projekt i financar nga Ministria e kulturës.