Kur kitara është edhe ëndërr edhe realitet

Në episodin e tretë të serialit „М-art – Platforma për promovimin e artistëve të rinj” Diversity Media jua prezanton Andrej Niçevskin, një kitarist i suksesshëm nga Struga. Dëshira e tij më e madhe është që të regjistrojë një album me muzikë cilësore dhe, siç thotë ai, pak më ndryshe nga ajo që ofrohet në treg më Maqedoni. Ky instrument është zgjedhja e tij në jetë e me të cilin ai dëshiron ta pushtojë botën.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për histori të tjera të serialit tonë:

Hip-Hopi motivacion për sukses

Talent për Oskar

M-art, Platforma për promovimin e artistëve të rinj është projekt i financuar nga Ministria e kulturës.