Nga një sukses rajonal drejt ëndrrës amerikane

Të rinjtë e Maqedonisë janë në hap me trendet që i ndjekin moshatarët e tyre nga vendet perëndimore. Sidomos aktiv janë krijuesit e video formave të ndryshme në Yutube. Një nga gjenerata e të ashtuquajturve „Yutube “-rë është edhe Faton Islami. Ky 22 vjeçar nga Tetova u bë i famshëm me paroditë e disa këngëve të yjeve botërore, por regjistron edhe „vlog“, video satirike dhe sfida të ndryshme. Ka ambicie ta pushtojë tregun amerikan. Ai i inkurajon të gjithë fëmijët në Maqedoni sepse gjithmonë është koha e duhur për të filluar ta bëjnë atë që e bëri atë me famë rajonale.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për histori të tjera të serialit tonë:

Balerinë bëhesh me ndjenjat, mendjen dhe zemrën

Kur kitara është edhe ëndërr edhe realitet

Talent për Oskar

Hip-Hopi motivacion për sukses

M-art, Platforma për promovimin e artistëve të rinj është projekt i financar nga Ministria e kulturës.