Violina dhe videografia shkojnë dorë për dore

Ajo është 14 vjeçe dhe ka fituar shumë çmime në vend dhe ndërkombëtare. Hana Abdullahi është një violiniste e re e cila po radhit suksese që në moshë të re. Në këtë episod të serialit „М-art“ ajo tregon se si ka filluar historia e saj muzikore.

Por, ajo merret edhe me aktivitete të tjera, si për shembull me ideografi. E konsideron këtë si një hobi nëpërmjet të cilit ajo e realizon dëshirën e saj për të eksperimentuar duke filmuar çaste të bukura e duke i shndërruar ato në film.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për histori të tjera të serialit tonë:

Violinistja me bagazh ndërkombëtar

Artist në botën e video lojërave

Me piano nga Sveti Nikole në Paris

Nga një sukses rajonal drejt ëndrrës amerikane

Balerinë bëhesh me ndjenjat, mendjen dhe zemrën

Kur kitara është edhe ëndërr edhe realitet

Talent për Oskar

Hip-Hopi motivacion për sukses

M-art, Platforma për promovimin e artistëve të rinj është projekt i financar nga Ministria e kulturës.